De uitdaging

Serie van vier reportages over sport, gepresenteerd door Bram Vermeulen. Onderwerpen die voorbij komen zijn wielrennen, triomfen en teleurstellingen in de sport en de bestuurders in de sportwereld. Een van de afleveringen ging over de amateurversie van de beroemde wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik. Deze wielerwedstrijd heeft Tilff-Bastenaken-Tilff en gaat 215 kilomter bergop en bergaf, en vaak in wind en regen. Bram zoekt uit wat voor mensen hier aan meedoen.

https://wiki.beeldengeluid.nl/index.php/De_uitdaging_(documentaire)

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.