Tussen Hemel en Aarde

Tentvoorstelling Tussen Hemel en Aarde, regie Shireen Strooker, muziek gemaakt en gespeeld door Bram Vermeulen en Eddie B. Wahr. Met Joop Admiraal, Hans Man in ‘t Veld, Daria Mohr, als gasten Toon Agterberg, Kenneth Herdigein, als stagiaires Moena Goeman Borgesius, Jaap Jan de Kat Angelino, Joan Nederlof. Vormgeving: Jago-Bo; kostuums: Maria van der Woude. 40 voorstellingen tussen 26 mei en 8 september 1984.

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.