BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten. Die hem dit jaar extra willen eren op ons podium. In BRAM! brengen zij een selectie van zijn liederen. Leveren ze een bewijs van zijn bestaan. Yentl en de Boer. Paul de Munnik. Jochem Myjer. Kommil Foo. Peter Heerschop, Eddie B. Wahr en Joep van Deudekom. En Brams bloedeigen dochter Katarina Vermeulen. Stuk voor stuk zingen ze stukken van eeuwigheidswaarde. Hoor hoe actueel Politiek nog steeds klinkt. Hoe tijdloos De Steen. Hoe vers Rode Wijn. En hoe weldadig De Wedstrijd. BRAM! is een unieke, hartverwarmende en onvergetelijke voorstelling. Gloedvol gezongen door bewonderaars. Sfeervol begeleid door Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. En behart-en-zield geregisseerd door Eva Bauknecht.  Bram Vermeulen zal weten dat hij nooit zal zijn vergeten. 

De voorstelling zal gespeeld worden op 

8 en 9 oktober in Cultuurkoepel Heiloo (link https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/bram)

en op 10 oktober in De Kleine Komedie (link https://www.dekleinekomedie.nl/agenda/1775//BRAM_)

Dit bericht delen:

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

GICLÉES VAN DE SERIE BOERENLEVEN

De serie Boerenleven Van de serie ‘Boerenleven’, bestaande uit zes schilderijen, zijn giclées beschikbaar vanaf € 150,- via https://www.baxkunst.nl/collectie/alles-van-bram-vermeulen/. Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.