GICLÉES VAN DE SERIE BOERENLEVEN

De serie Boerenleven

Van de serie ‘Boerenleven’, bestaande uit zes schilderijen, zijn giclées beschikbaar vanaf € 150,- via https://www.baxkunst.nl/collectie/alles-van-bram-vermeulen/.

Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie die qua emotie en beleving het dichtst bij het origineel komt. De techniek belooft een levenslang kleurbehoud.

Het boek ‘Bram de Schilder’, waarin de hele serie Boerenleven uitgebreid aan bod komt, is te bestellen via https://www.bol.com/nl/p/bram-de-schilder/9300000002756405/?bltgh=kmQv-wZlsV5fus5LBdJAKA.1_4.5.ProductImage.

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.