BOEKPRESENTATIE GAAT DOOR OP 4 SEPTEMBER

Bram liet naast zijn muziek en boeken een fantastische verzameling schilderijen na. Stuk voor stuk met een boodschap, vol humor, drama, gevoel, leed, verbazing en satire. Bijzonder is om te zien hoe de schilderijen onlosmakelijk verbonden zijn met Brams muziek en theaterprogramma’s. De lezer krijgt een unieke kijk in het ontstaan van zijn werk omdat al zijn schetsboeken met daarin de originele voorstudies bewaard zijn gebleven.  Peter Bax en Bram’s dochters Katarina en Tamara Vermeulen stelden het boek samen.


Het boek wordt op 4 september, de sterfdatum van Bram, muzikaal gepresenteerd in Theater Sneek om 20.30.

Speciaal ter gelegenheid van het boek zullen Bram’s dochter Katarina, studenten van het Kunstencentrum Atrium en de Dopegezinde Gemeente een hommage aan Bram brengen. Tamara Vermeulen zal een gedicht voordragen.

Reserveren
Een ticket kost € 10,00 inclusief een consumptie. Reserveren voor kan via https://theatersneek.nl/voorstelling/bram-de-schilder/

Boek bestellen

Het boek is in gelimiteerde oplage van 1.000 exemplaren uitgegeven, en kost € 37,50 inclusief gelijk aan het boek genummerde art print, exclusief verzendkosten. Het is verkrijgbaar op Bol.com en op de website van Bax Kunst in Sneek. En tevens na de voorstellingen.

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

GICLÉES VAN DE SERIE BOERENLEVEN

De serie Boerenleven Van de serie ‘Boerenleven’, bestaande uit zes schilderijen, zijn giclées beschikbaar vanaf € 150,- via https://www.baxkunst.nl/collectie/alles-van-bram-vermeulen/. Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.