Action

Action was een televisieprogramma gepresenteerd door Bram,  geproduceerd door René Stokvis Producties en geregisseerd door Bob Rooyens. Er zijn 6 afleveringen gemaakt die zijn uitgezonden door Veronica en waar Bram een “enorme kater” aan overhield. In een interview met Maarten Slagboom in 1991 zei hij het volgende over deze periode:

Het was een overschatting van mezelf, waar ik een enorme kater aan over heb gehouden. Na de derde uitzending resulteerde het al in een van de meest ongelukkige periodes die ik gekend heb. Ik dacht zelf aan spannend en origineel amusement, maar het is ten ondergegaan aan de logheid van het apparaat. Beloftes zijn niet nagekomen. Iets dergelijks doe ik dus nóóit weer.’

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.