Alkestis

Alkestis was een toneelstuk geregisseerd door Shireen Strooker. Ze had het stuk jaren eerder (1969) ook al een keer gespeeld met Peter Faber. Dit keer was het een productie met het Nationaal Toneel en een vertaling van Gerard Koolschijn. Het decor en de kostuums waren ontworpen door Bo Rienks en de muziek was van Bram.  De acteurs waren o.a Wil van der Meer, Marnie Blok, Herman Bolten, en Gijs Scholten van Aschat.

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.