Shirley Valentine

Shirley Valentine is een toneelstuk/monoloog van Willy Russel bewerkt door Anne Wil Blankers en Shireen Strooker en vertaald door Ger Thijs. Het decor en licht werd door Bram gedaan. Shirly, gespeeld door Anne Wil Blankers, is een vrouw van middelbare leeftijd. Haar leventje kent weinig leuk momenten meer, en ze is vooral een huishoudhulpje van haar man geworden. Ze mijmert dan ook volop over hoe haar leven er anders uit zou kunnen hebben gezien. Later is hier ook een televisiefilm van gemaakt.

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.