Bram Vermeulen – Oorlog Aan Den Oorlog

Geïnspireerd door Den Grooten Oorlog (WOI) maakte Bram het album ‘Oorlog Aan Den Oorlog’. Het werd mede gerealiseerd met het In Flanders Fields Museum in Ieper en “Vredesconcerten Passendale”.

Van de liederen ‘Dans Met Mij’ en ‘Meneer Van Der Velde’ nam Bram voor dit album een nieuwe versie op, beiden verschenen eerder op het album ‘Dans Met Mij’.
Bram produceerde het abum zelf, samen met co-producer Jo Francken. Het werd opgenomen in studio Motormusic in Koningshooikt.

 1. Ik Was Erbij
 2. Johnnie
 3. Onschuldig Landschap
 4. De Helden
 5. Dans Met Mij
 6. Met Z’n Allen
 7. De Verhalen
 8. Ja Het Is Waar
 9. Meneer Van Der Velde
 10. Verschrikkelijk Inzicht
 11. Ja Het Is Waar (instrumentaal)

Meer informatie via Discogs.

Luister via Spotify

Luister via Apple Music

Luister via Deezer

Luister via YouTube

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.