Interview met Roxane Catz voor Happinez

Bram Vermeulen (57) is iemand die soms zingt, soms liederen componeert. Iemand die schildert, columns, boeken of gedichten schrijft en af en toe ook televisieprogramma’s maakt. Hij is een levenskunstenaar die zelden niets doet. Hij heeft één uniek talent: hij is wie hij is.

Waar geloof je in?
Ik geloof in het feit dat het zin heeft ergens in te geloven. Deze zin is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Daar bedoel ik heel veel mee. Namelijk dat ik met mijn geloof de wereld kan beïnvloeden. Daarom heeft mijn leven zin.

Hoe ben je tot dit inzicht gekomen?

Zolang ik me kan heugen houd ik me bezig met de vraag waarom ik hier op aarde ben. Dat is ook de reden dat ik ooit psychologie ben gaan studeren. Later ben ik deze vraag via de spirituele weg uitgebreider gaan onderzoeken. Deze spirituele kant is voor mij niet alleen theorie gebleven. Want je kunt boeken lezen tot je erbij neer valt, er gaat niets boven eigen ervaring. Ik zeg altijd: ‘Je kunt aan niemand uitleggen hoe een appel smaakt als je nog nooit een appel hebt gegeten’.

Lees het volledig interview: http://www.roxanecatz.nl/html/interviews/happinez/bram-vermeulen.html


 

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.