Bram Vermeulen Hommage – Sterker dan de tijd

Op 4 september is het precies tien jaar geleden dat Bram Vermeulen totaal onverwachts overleed. De beste dichter-zanger van Nederland, groot voorbeeld voor een nieuwe generatie, was pas 57 jaar.
Het Koningstheater initieerde kort na zijn dood een eerbetoon aan Bram Vermeulen met optredens van zijn collega’s, bijgestaan door muzikanten die in het verleden met hem optraden. Die voorstelling bracht het zelfs tot Theater Carré.

Ter gelegenheid van zijn tiende sterfdag presenteert de Cabaretfirma (voorheen het Koningstheater) nu een nieuwe hommage: een unieke avond in Theater aan de Parade.

Voor meer informatie: http://www.theateraandeparade.nl/voorstelling/5061//bram_vermeulen_hommage/


 

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.