Expositie schilderijen Bram 16 augustus t/m 27 september 2014

EXPOSITIE SCHILDERIJEN BRAM VERMEULEN

“Dood ben ik pas, als jij mij bent vergeten”


Van 16 augustus tot en met 27 september 2014 is er een bijzondere expositie te bezichtigen aan de Singel 82 te Sneek. In Galerie Peter Bax wordt een hommage gebracht aan Bram Vermeulen, 10 jaar na zijn overlijden. In deze expositie worden een aantal nooit eerder in de Galerie getoonde werken, zeefdrukken en andere grafiek gepresenteerd. Van de bekende overleden “alleskunner” heeft de Galerie weer een aantal originele werken in stock. Op 16 augustus begint de expositie met een inloopdag van 10.00 – 17.00 uur. Iedereen is hier bij van harte welkom.

 

Lees meer

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.