Meet & Greet Tamara Vermeulen en Kees Vermeulen in galerie

Meet & Greet in de Galerie

MEET & GREET 


TELEFONISCH RESERVEREN KAN. TEL.: 0515 422772

Agenda Meet & Greet avond
Meet & Greet :Op zaterdagavond 27 september 2014, vanaf ca. 18.00 uur, is er een Meet & Greet met onder andere aan tafel de dochter van Bram Vermeulen, Tamara die over zijn leven en werk kan vertellen. Het is, door tijdig in te schrijven, voor een klein gezelschap mogelijk hieraan deel te nemen. U kunt dan, in een ongedwongen sfeer en zonder verplichtingen, samen met hen genieten van een meergangen diner. Dit is een bijzondere avondvullende ervaring te midden van zijn kunst.U kunt telefonisch reserveren voor deze Meet & Greet, een avondvullende ervaring. Prijs per couvert € 40,-27 september 2014
Inloop:     17.45 uur
Aanvang: 18.00 uur

 

Bekijk hier de foto’s van deze avond

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.