Project: Boekuitgave Bram de Schilder

Project: boekuitgave ‘Bram de schilder’

Het is dit jaar tien jaar geleden dat Bram Vermeulen overleed. Dat Bram naast zanger, componist en schrijver ook schilder was, is bij een kleiner publiek bekend terwijl hij ook daar groot in was.Al tijdens zijn leven liepen er afspraken om, samen met ons, een boek uit te geven onder de titel: ‘Bram de schilder’. Helaas heeft dit niet meer zo mogen zijn, waarna het ons in de afgelopen jaren ook niet is gelukt het project te voltooien. Evenals het afronden van enkele zeefdrukken waar de ontwerpen en kleurscheidingen voor klaar lagen.

Financiering van het plan is het struikelblok. Om nu toch het boek ‘Bram de schilder’ uit te geven, dat verhaalt over zijn striptekeningen, de reden waarom hij is gaan schilderen en waarin een groot deel van zijn geschilderde oeuvre is opgenomen, doen wij een beroep op u.
Wij vragen u om ons financieel te willen steunen bij het uitgeven en de presentatie van dit boek, waar u uiteraard weer iets voor terug ontvangt.

Als u het project een warm hart toedraagt kunt u gebruik maken van genoemde opties. Wij verzoeken u uw toezegging per mail (info@baxkunst.nl) aan ons bekend te maken.

Pas bij een voldoende financiering van het project zullen wij van start gaan en u verzoeken het geld over te maken op een door ons aangegeven rekening nummer t.g.v. project ‘Bram de schilder’.
Direct na het verschijnen van het boek zenden wij u de bij uw optie behorende reservering zo spoedig mogelijk toe.
Bij onvoldoende financiering van het project gaan wij niet van start en hoeft u ook niets te ondernemen. Wij zullen u dit laten weten, waarmee ook uw aanbod komt te vervallen.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Optie A : € 25,-
Bij een gift van € 25,- ontvangt u, na voltooiing van het project, als dank een set van 6 ansichtkaarten van schilderijen van Bram Vermeulen gratis toegezonden.

Optie B : € 50,-
Bij een donatie van € 50,- krijgt u, na voltooiing van het project, als dank een set van 6 ansichtkaarten plus een uitnodiging voor de boekpresentatie te Sneek.

Optie C : € 100,-
Voor een bijdrage van € 100,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus een uitnodiging voor de boekpresentatie te Sneek.

Optie D : € 250,-
Als sponsor met een bedrag van € 250,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus een genummerde zeefdruk ‘De Waardering’ en twee uitnodigingen voor de boekpresentatie te Sneek. Tevens wordt uw naam vermeld in de kolom ‘Vrienden van het project Bram de schilder’.”

Optie E : € 500,- (of meer)
Als sponsor met een bedrag van € 500,- ontvangt u, na voltooiing van het project, het boek ‘Bram de schilder’ plus een genummerde zeefdruk ‘De Waardering’ en twee uitnodigingen voor de boekpresentatie te Sneek. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam en logo opgenomen in het boek onder de noemer project sponsoren.

Optie F : Alleen reserveringen:

Ook kunt u middels een e-mail één of meerdere exemplaren van het boek ‘Bram, de schilder’ ter waarde van € 37,50 bestellen.

Stuur ons een bericht: info@baxkunst.nl
waarin u uw optie of reservering(en) aan ons bekend maakt en tevens uw postadres vermeldt zodat wij een latere zending juist kunnen uitvoeren.
Verder doet u even niets. Wij zullen u op de hoogte blijven houden.

Wij hopen op u te mogen rekenen en samen met een grote groep enthousiaste ‘vrienden van Bram’ het boek op korte termijn te kunnen uitgeven.

Peter Bax
Initiatiefnemer

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.