Werkteateracteurs lanceren website

De culturele erfenis van het roemruchte Werkteater blijft behouden voor het nageslacht. De nog levende acteurs lanceren eind oktober een website waarop vrijwel alle stukken, films en teksten van het gezelschap gratis te zien en te downloaden zijn.

De website is gefinancierd dankzij crowdfunding. Het theatergezelschap Werkteater werd opgericht in 1970. De groep, die bestond tot halverwege de jaren 80, kwam voort uit de onvrede van acteurs over het gebrek aan aandacht voor experimenteel, kleinschalig theater.

lees meer

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.