Hommage aan Bram 28 augustus 2015 Boterhammen in het Park, Brussel

28 augustus Boterhammen in het Park Hommage aan Bram

 

12u45 Bram Vermeulen hommage
U denkt nu meteen aan: ‘Rode wijn’, ‘Politiek’, ‘De steen’, ‘De wedstrijd’, ‘Willem II’, ‘Pauline’, ‘Onzin’, ‘Testament’… Voor dat laatste wordt hier teder en stevig gezorgd door (we verwachten althans) dochter Katarina Vermeulen, Wigbert, Rony Verbiest, Sioen, Berlaen… En denken ondertussen met een traan terug aan kranige Bram die ons in 2004 toch zo plots verliet, maar ook aan die illustere ABClubopnames van 11 september 2001. Geschiedenisles, betekenis & catharsis, Sis!

Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.