Muzikale boekpresentatie BRAM, DE SCHILDER op 25 maart, kaarten te koop via Voordekunst.nl

Boekpresentatie op 25 maart 2020
Het boek wordt muzikaal gepresenteerd op 25 maart 2020 in de Noorderkerkzaal van Cultuurkwartier Sneek. Speciaal ter gelegenheid van het boek zullen Brams dochter Katarina, studenten van het Kunstencentrum Atrium en de Dopegezinde Gemeente een hommage aan Bram brengen.

Kaarten voor de boekpresentatie zijn ook via https://www.voordekunst.nl/projecten/9708-bram-de-schilder. en via https://theatersneek.nl/voorstelling/bram-de-schilder/ te bestellen.


Dit bericht delen:

BRAM!

Vijfenzeventig zou hij zijn geworden. Dit jaar. Bram Vermeulen. Cabaretier en componist, dichter en zanger, kunstschilder en theatermaker. En bovenal: inspirator van vele, vele muzikanten.

Lees Verder »

Kunst met een schaterende glimlach

Jurjen K van der Hoek schrijft een prachtige recensie over het boek ‘Bram de schilder’ op zijn blog: https://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/623732986449461248/kunst-met-een-schaterende-grimlach?fbclid=IwAR2FDF1Fhz4m9SPpPRqu9Qoy0z5FJMYH_YwCLUZpDDVPevHpGejY6XpCPLc. Benieuwd geworden na het lezen van

Lees Verder »

Bestelling

Plaats hier uw bestelling voor het boek “Bram de Schilder” en/of de Dubbel Live CD “De Verzameling“. 

U ontvangt van ons een E Mail met betaalinstructies. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling met PostNL naar uw adres.